Nieuws en blogs

1000 volgers op LinkedIn

Maatwerk Online het leukste online marketing bureau van Nederland heeft de magische mijlpaal van 1000 volgers behaald op LinkedIn. Afgelopen vrijdag ging ik bij ze langs om dit te vieren.

5 jaar Social E-Media

5 jaar geleden begon ik het grootste avontuur van mijn leven; de start van mijn eigen bedrijf als zelfstandig social media manager.

Hashtags optimaal inzetten

Wil jij weten hoe je hashtags optimaal inzet voor meer bereik op social media? In deze blog leer je meer over het effectief inzetten van hashtags per social media kanaal.

Ben jij al bekend met Google Posts?

Google Posts houdt in dat je korte nieuwsberichten of advertenties eenvoudig kunt delen via Google Mijn Bedrijf, welke uiteindelijk direct zichtbaar worden in de zoekresultaten van Google én Google Maps. Hiermee speelt Google in op de nieuwe opkomende...

Social media: wat levert het op?

Uit onderzoek blijkt dat twee derde van alle organisaties in Nederland actief bezig is met social media, hier word ik als social media expert enorm blij van! Helaas vindt ruim 40% het nog altijd lastig om de waarde van social media voor hun organisatie in...

Make social media work for you