Jubileum

5-jarig bestaan

5 jaar geleden alweer begon ik het grootste avontuur van mijn leven. De start van mijn eigen bedrijf als zelfstandig social media manager. Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen. Met heel veel ups, maar ook zeker downs. Eén ding is zeker: mijn eigen bedrijf starten is de beste keuze ooit geweest.
Wat ooit begon als een uitdaging, is uitgegroeid naar een succesvol bedrijf met eigen kantoor waarin ik fulltime werk en stagiaires heb opgeleid. Vandaag vier ik het met een glas champagne en lekker stukje taart want ik ben ontzettend blij en trots. Dankbaar voor alle mensen om mij heen, dankzij jullie zijn mijn werkdagen elke dag weer een feestje. Daarom vier ik het graag met jullie! Kom komende week gezellig bij mij langs op kantoor voor koffie en wat lekkers.
Op naar de volgende 5 jaar met oneindige creativiteit!🚀

Geen tijd om alle social media kanalen consequent bij te houden?