Social media beheer

Alles moet te allen tijde up-to-date zijn!

Alle social media kanalen consequent bijhouden is een tijdrovende klus. Facebook, LinkedIn, Google, Instagram en Twitter. Social media is leuk en bied kansen, maar eist ook dagelijkse monitoring. Waar social media legio kansen biedt, zijn er bij onzorgvuldig gebruik ook flinke risico’s aan verbonden. Heb jij geen tijd om jouw social media kanalen actief bij te houden? Gaan de innovaties te snel? Of wil jij je gewoon liever bezig houden met jouw core-business? Social E-Media ondersteunt in het consequent bijhouden van social media kanalen en het creëren van content. 

ONTZORGT

Je hebt geen omkijken meer naar jouw social media, de verschillende kanalen worden op de juiste manier ingezet en marketing doelstellingen worden behaald.

INSPIREERT

Inspirerende content, boeiende teksten en op een gepaste wijze aansporen. Fotografie ter ondersteuning van de social media activiteiten is ook mogelijk.

BESPAARD TIJD

Heb je geen tijd om jouw social media consequent bij te houden, maar is jouw doelgroep wél actief op social media? Ik neem het graag voor je uit handen. Zo kun jij je focussen op jouw core-business.

 

Make social media work for you