1K LinkedIn volgers Maatwerk Online

Maatwerk Online 1000 volgers op LinkedIn

Maatwerk Online het leukste online marketing bureau van Nederland heeft de magische mijlpaal van 1000 volgers behaald op LinkedIn. Afgelopen vrijdag ging ik bij ze langs om dit te vieren.

Het hebben van duizend(en) volgers zegt natuurlijk nog niet zo veel en is geen doel op zich. Een bedrijf met 200 volgers kan succesvoller zijn als een bedrijf met 1K volgers.

Social media is onderdeel van de langetermijnstrategie. Kwaliteit boven kwantiteit. Het gaat om consistent zichtbaar zijn, eenheid in alle uitingen + een waardevolle band opbouwen met volgers. Dat kost tijd!

Enerzijds is het belangrijk om relevante content te delen. Anderzijds is humor en entertainment net zo belangrijk. BijΒ Maatwerk OnlineΒ haken we in op de actualiteit, delen we interessante blogs met tips en tricks over online marketing, nieuwe innovaties, trends, maar ook bloopers, borrels en teamuitjes komen voorbij.

Lukt het jou om op alle kanalen consistent zichtbaar te zijn? Zorg jij voor de ideale variatie in uitingen Γ©n komt overal dezelfde ‘branding’ in terug? Dan komen de volgers vanzelf.

π™Žπ™€π™˜π™žπ™–π™‘ π™’π™šπ™™π™žπ™– π™©π™–π™ π™šπ™¨ π™©π™žπ™’π™š!

Geen tijd om alle social media kanalen consequent bij te houden?