Wat doet een social media manager?

🥳✨ Social E-Media viert feest! Wij bestaan vandaag 6 JAAR!

Op 17 juli 2017 stapte ik met mijn ondernemersplan de Kamer van Koophandel binnen. Toen 21e jaar en als ik deze foto terug zie waarmee ik aankondigde voor mezelf te zijn begonnen, zie ik veel verschillen met nu. Van parttime in loondienst in combinatie met een eigen bedrijf naar fulltime ondernemen mét personeel. Van onzeker naar vol vertrouwen en van thuiswerken naar een kantoor in de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel! Social E-Media is nu niet meer weg te denken uit de Krimpenerwaard én Krimpen aan den IJssel.

Met groots denken en doen (vooral het tweede) ben ik mijn dromen achternagegaan. Een droom waarvan ik zelf toen nog niet eens wist hoe mooi deze zou worden! Ik heb risico’s genomen, fouten gemaakt, bijzondere mijlpalen behaald, geïnvesteerd en soms moeilijke beslissingen moeten nemen, maar met vallen en opstaan bereikt wat ik altijd al wilde.

Vaak is het een ‘’sneltrein’’ waar we in zitten als ondernemers, maar op dit soort bijzondere dagen ben ik extra dankbaar en gelukkig met het ondernemerschap, de vrijheid en de fijne samenwerkingen die wij hebben (of in het verleden hebben gehad). Ik ben super trots dat wij mogen bijdragen aan de online zichtbaarheid en merkbekendheid van onze opdrachtgevers!🚀🚀