Wat doet een social media manager?

‘Wat doet een social media manager nu eigenlijk? Foto’s posten?🤔”

Mijn werk is super divers, maar zo kort mogelijk samengevat: bij mij kan je terecht voor het volledig uitbesteden van social media voor jouw bedrijf! Met een strategisch plan en een online content kalender schrijf ik gericht uitingen voor jouw LinkedIn, Facebook, Instagram en ik werk de website ook meteen voor je bij. Ik fotografeer bij jou op locatie tijdens een project of ik maak ter plaatsen op een evenement waar jouw bedrijf aan deelneemt een toffe Instagram Reel. Allemaal zodat jij goed online zichtbaar bent met jouw bedrijf bij jouw doelgroep!

Aan mij dus de eer om andere bedrijven online te representeren, met een constante flow aan kwalitatief sterke content. Dit doe ik op basis van hun doelen (en die verschillen uiteraard per opdrachtgever en per kanaal).

Social media content creators zijn:
• Creatief en hebben een analytisch vermogen
• Op de hoogte van de werking van algoritmes
• Communicatief sterk & strategisch
• En weten exact hoe je verschillende doelgroepen online kan bereiken

Kan ik jou verder helpen met goede content voor jouw social media? Neem vrijblijvend contact op!