Over mij

Mijn naam is Elise Pin

Ik ben 22 jaar en freelance social media expert en fotograaf i.o. De kracht van het internet en social media is wat mij boeit en online communicatie en content creatie is mijn passie. Ik ben leergierig, gedreven, flexibel én altijd op de hoogte van innovaties op het gebied van social media!

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Marketing & Communicatie op het MBO in Rotterdam. Hierna ben ik meteen gaan werken in de evenementenbranche als communicatie medewerker, daarnaast werkte ik als webredactrice bij een nationaal business-to-business platform. Ondertussen volgde ik een avond opleiding voor Communicatiemanagement op de Hogeschool Utrecht. Ik heb deze opleiding een jaar gevolgd, maar het kon mij niet snel genoeg gaan en ik kreeg steeds meer de kriebels om voor mijzelf te gaan beginnen.

Ik startte met een thuisopleiding op HBO-niveau, specifiek voor social media marketing. Deze opleiding heb ik in een rap tempo afgerond en ondertussen heb ik mijn bedrijf Social E-Media opgestart. Inmiddels ben ik weer met een nieuwe opleiding begonnen, namelijk fotografie. Fotografie is altijd al een hobby geweest en voor mijn bedrijf wil ik dit onderdeel ook professioneel aanbieden. Een mooie combinatie met social media en een onderscheidende factor voor mijn bedrijf.

Ik heb veel kennis opgedaan tijdens verschillende relevante opleidingen, maar ik heb ook daadwerkelijk de nodige praktijkervaring opgedaan in verschillende functies.

Met mijn bedrijf Social E-Media ondersteun ik organisaties in het consequent bijhouden van alle social media kanalen en ik help ze met het creëren van content. Daarnaast geef ik graag adviezen over een effectief gebruik van social media en ik schrijf web teksten en blogartikelen voor verschillende opdrachtgevers met verschillende soorten doelgroepen. Bedrijven schakelen mij in als freelancer, ik werk op locatie bij de klant en/of vanuit huis.

Ik denk graag met u mee en ik ondersteun u bij het bedenken en uitrollen van (social media) marketingacties voor uw onderneming! Brainstormen? Meteen een offerte aanvragen? Of eerst even persoonlijk kennismaken? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie! Ga naar de contact pagina en lees hier hoe u mij het beste kunt bereiken.

Geen tijd om alle social media kanalen consequent bij te houden? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.