Fotografie

Bedrijfsfotografie

Wilt u uw bedrijf promoten? Heeft u goede foto’s nodig voor uw website of ter ondersteuning van uw social media uitingen? Wilt u uw personeel op de website presenteren? Of wilt u een professionele fotograaf op uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Social E-Media heeft oog voor de unieke details van uw bedrijf en de kenmerken waarmee uw bedrijf zich onderscheidt. Het toevoegen van hoogwaardig beeldmateriaal aan uw bedrijfsuitingen kan het bereik en de populariteit van uw onderneming behoorlijk beïnvloeden.

Social media kan niet zonder professionele fotografie, daarom ben ik direct na de opleiding social media gestart met de opleiding fotografie. Stock-afbeeldingen laten vaak net niet zien wat u graag wilt laten zien en het kost vaak wel geld. Investeer in goede foto’s voor uw bedrijf, in beelden die in één oogopslag een bepaald proces in werking zetten of een bepaalde emotie opwekken. Schakel de hulp in van een professional, alleen zo bereikt u het gewenste effect!

Fotografe in opleiding

Sinds oktober 2017 volg ik de opleiding freelance fotografie. Vanaf jongs af aan ben ik graag creatief bezig. Nu leer ik de digitale en traditionele kanten van het vak. Ik leer tijdens deze opleiding ook hoe ik foto’s digitaal kan bewerken en bijzondere effecten meegeef. Aan het einde van deze opleiding weet ik precies hoe ik mijn foto’s technisch perfect kan publiceren voor diverse media. Een absolute meerwaarde voor mijn klanten.

Geen tijd om alle social media kanalen consequent bij te houden? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.